Onderstaande referenties wil ik u zeker niet onthouden

De bedrijfsovername naar de 3e generatie binnen de familie Abels is mede door Jaap Beunder succesvol verlopen. Jaap heeft de juiste knopen doorgehakt en de goede externe adviseurs ingeschakeld. Het hele proces is hierdoor soepel verlopen met alleen maar tevreden partijen. Daarnaast heeft Jaap de gehele bedrijfsfinanciering opnieuw ingericht. Hierdoor hebben wij een forse besparing op onze bankkosten kunnen realiseren.

Ik beveel Jaap Beunder van harte bij u aan.

Dennis Abels

Avek Haarlem BV

Mede door de groei van mijn bedrijf botste ik tegen grenzen aan bij de bank. Door de goede contacten van Jaap Beunder bij andere bankiers heb ik nu weer een passende financiering en kan ik mij weer volledig richten op de groei en de toekomst van mijn bedrijf.

Remy Lubbe

Molter BV

In het jaar 2011 heb ik een grote investering gedaan. Ik heb Jaap Beunder ingeschakeld om een bedrijfsfinanciering voor mij aan te vragen. De werkwijze van Jaap Beunder is goed doordacht, snel en efficiënt. Ik heb nu een passende financiering met goede tarieven en voorwaarden. Jaap Beunder is voor mij een goede bedrijfsadviseur.

Niels Warmerdam

Bloemenkweker te Noordwijkerhout

Ik heb de training “Leiderschap in het MKB” bij Jaap Beunder doorlopen. Deze training heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven welke richting ik met mijn bedrijf op kan. Mede door deze training heb ik mijn bedrijf op een andere wijze ingericht. Ook bij deze herinrichting heb ik veel hulp gehad aan de adviezen van Jaap Beunder.

Nico Geerlings

Flexible Human Services BV